Copywriting

Ne propustite CHANGER MEETUP od 23.7. do 1.8.

Uz razmjene znanja te podizanja profesionalnih i društvenih standarda, CHANGER MEETUP je i jedinstveno kulturno-turističko događanje koje se održava od 23. srpnja do 1. kolovoza 2017. u Šibeniku, na nekoliko lokacija u povijesnoj jezgri. U njegovom je središtu pet trodnevnih programa (CHANGER MEETUP CONFERENCE, CHANGER MEETUP MULTIMEDIA, CHANGER MEETUP STREET ART, CHANGER MEETUP PLAYGROUND i CHANGER MEETUP MUSIC) koja će okupiti najznačajnije domaće i regionalne nositelje promjena u područjima kojima se oni bave (od businessa do umjetnosti) te obogatiti sve sfere poslovnog, zabavnog i kulturnog života grada u periodu od 26. do 28. srpnja.

Više

Jedno od najprestižnijih svjetskih jedriličarskih natjecanja, World Match Racing Tour, prvi puta dolazi u Poreč u sklopu Croatia Match Cupa koji donosi kod nas još neviđene vratolomije na moru, ali i vrhunsku cjelodnevnu zabavu.

Više

Nakon godine dana intenzivnog rada u tajnosti, u Zagrebu je završeno snimanje dugometražnog igranog filma neobičnog naslova Fuck Off I Love You.

Više

U Muzeju Mimara večeras su proglašeni pobjednici natjecanja Hrvatska kroz oči inozemnih veleposlanika kojeg su s ciljem proslave 25. obljetnice međunarodnog priznanja Hrvatske i uspostave diplomatskih odnosa s Republikom Hrvatskom organizirali Nj. E. dr. Tanya Dimitrova, veleposlanica Republike Bugarske u Republici Hrvatskoj i Nj. E. g. Philippe Benoit, veleposlanik Kraljevine Belgije u Republici Hrvatskoj.

Više

Zahvaljujući Technomarketu druga samostalna revija Aleksandre Dojčinović posjetiteljima je ponudila i jedinstveno iskustvo najsuvremenije tehnologije. Na ovom su ekskluzivnom događanju održanom u Državnom arhivu brojna poznata lica mogla vidjeti kako izgledaju uživo na inovativnom TV ekranu posljednje generacije i snimiti zrcalnu fotografiju.

Više