Copywriting

Jedno od najprestižnijih svjetskih jedriličarskih natjecanja, World Match Racing Tour, prvi puta dolazi u Poreč u sklopu Croatia Match Cupa koji donosi kod nas još neviđene vratolomije na moru, ali i vrhunsku cjelodnevnu zabavu.

Više

U Muzeju Mimara večeras su proglašeni pobjednici natjecanja Hrvatska kroz oči inozemnih veleposlanika kojeg su s ciljem proslave 25. obljetnice međunarodnog priznanja Hrvatske i uspostave diplomatskih odnosa s Republikom Hrvatskom organizirali Nj. E. dr. Tanya Dimitrova, veleposlanica Republike Bugarske u Republici Hrvatskoj i Nj. E. g. Philippe Benoit, veleposlanik Kraljevine Belgije u Republici Hrvatskoj.

Više

Zahvaljujući Technomarketu druga samostalna revija Aleksandre Dojčinović posjetiteljima je ponudila i jedinstveno iskustvo najsuvremenije tehnologije. Na ovom su ekskluzivnom događanju održanom u Državnom arhivu brojna poznata lica mogla vidjeti kako izgledaju uživo na inovativnom TV ekranu posljednje generacije i snimiti zrcalnu fotografiju.

Više

Nakon godine dana intenzivnog rada u tajnosti, u Zagrebu je završeno snimanje dugometražnog igranog filma neobičnog naslova Fuck Off I Love You.

Više

Nakon ovacija na otvaranju ovogodišnje Revije europskog filma te specijalne nagrade Vukovar film festivala posvećene glavnim glumicama, komedija o muško-ženskim odnosima Zbog tebe Anđela Jurkasa sinoć je svečanom premijerom koja je održana u Cineplexxu City Centera one East najavila početak prikazivanja u hrvatskim kinima.

Više