Copywriting

Tiani je sasvim novo lice na glazbenoj sceni. Nakon dugogodišnjeg života u inozemstvu te studiranja na najprestižnijim svjetskim glazbenim institucijama kao što su United World College (Duino, Italija), Berklee (Boston, SAD) i Institute of Contemporary Music Performance (London, UK), ova 27-godišnjakinja rođena u Puli, a odrasla u Rovinju napokon je odlučila javnost upoznati s autorskim pjesmama.

Više

 Omiljeni kolač s kojim smo ušli u Guinessovu knjigu rekorda poziva na novo druženje

Starinska hrvatska slastica štrudla ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda nakon što je 6.9.2015. u Jaškovu kraj Ozlja, zahvaljujući nesvakidašnjem trudu jedne male zajednice, napravljena najduža na svijetu – od čak 1.479,38 metara!

Više

Jedan od najpopularnijih domaćih rock sastava, virovitička Vatra, večeras će s početkom u 21 sat održati besplatni koncert na glavnoj pozornici Kraljevske zone Špancirfesta.

Više

Ne propustite CHANGER MEETUP od 23.7. do 1.8.

Uz razmjene znanja te podizanja profesionalnih i društvenih standarda, CHANGER MEETUP je i jedinstveno kulturno-turističko događanje koje se održava od 23. srpnja do 1. kolovoza 2017. u Šibeniku, na nekoliko lokacija u povijesnoj jezgri. 

Više